Autor: Olesia Abramova • 16. mai 2023

Viis teemat, mis peaksid sel aastal olema ettevõtete nõukogude päevakorras

Ettevõtete nõukogudel on praegu eriline roll. Tuleb jälgida ettevõtete tegevust ning tegutseda juhatuse ja aktsionäride nõustajatena. Nõukoguta ettevõtetes peab osa sellest rollist täitma juhatus või aktsionäride koosolek. Mis teemad peavad sel aastal aga erilise tähelepanu all olema?
Olesia Abramova, EY Eesti auditiosakonna partner
Foto: Ernst & Young

Praegu on keeruline aeg igaühele ning meie igapäevaülesanne on kohaneda raskustega õigesti nii, et saavutaksime oma praegused eesmärgid ja oleksime valmis kasutama uusi võimalusi. See kehtib kõigi kohta – nii eratasandil kui ka ettevõtete ja asutuste juhtimises.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077