Autor: Otto Richard Pukk • 10. oktoober 2023

Otto Pukk: Eesti majandust silotornides istudes ei käivita

Kuni kõik eesmärgid, poliitikad, ministeeriumid ja ministrid on ühtemoodi olulised, pole ka võimalik probleeme tähtsuse järjekorras lahendada, kirjutab Äripäevas Eesti Elektroonikatööstuse Liidu volikogu esimees, Incapi president Otto Pukk.
Incapi president Otto Pukk. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Kriitika, et Eesti riigi juhtimisel ei kaasata piisavalt asjasse puutuvaid osapooli või tehakse seda formaalselt, on kulunud nagu tempel “ametkondlikuks kasutamiseks”, mis käib juba harjumuspäraselt suure osa avalike ametkondade dokumentide peale. On seal siis midagi salastada või mitte.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077