Autor: Mait Kraun • 15. märts 2021
Ainult tellijatele

Kas Pro Kapitali ähvardab pankrot?

Tallinna Moekombinaadi kaubanduskeskus T1 Mall of Tallinn.
Autor: Liis Treimann

Äripäeva tähelepanelik lugeja küsis, kas Prop Kapital Gruppi võiks ähvardada Tallinna Moekombinaadi pankroti korral olukord, kus ettevõtte omakapital langeb miinusesse ning Pro Kapitali ennast ähvardab pankrot.

Pro Kapital kirjutab oma kvartaliaruandes, et kui peaks realiseeruma saneerimisprotsessi negatiivne stsenaarium ning ASile Tallinna Moekombinaat kuulutatakse välja pankrot, kannab Pro Kapital Eesti kahju maksimaalselt 26 miljonit eurot. Kogu võimalik negatiivne mõju oleks kontsernile kuni 39 miljonit eurot, kus sisaldub ka esialgne investeering tütarettevõtte aktsiakapitali.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077