Autor: Robert Kiuru • 28. november 2022

LHV võlakirjad märgiti pea 2,5kordselt üle

Eelmisel reedel lõppes LHV Groupi esimese taseme täiendavatesse omavahenditesse kuuluvate võlakirjade pakkumine finantsinstitutsioonidele ja suurema investeerimisportfelliga teadlikumatele investoritele.
LHV võlakirjad märgiti kordades üle.
Foto: Liis Treimann

Kokkuvõttes märgiti võlakirju 38 investori poolt summas 24,9 miljonit eurot, seega märgiti emissiooni esialgne maht 10 miljonit eurot ligi 2,5kordselt üle. LHV Group kasutas õigust suurendada emissiooni mahtu 20 miljoni euroni. 20 miljoni euro mahtu ületavaid märkimisavaldusi LHV Group ei rahuldanud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077