Autor: Marge Aasalaid • 18. juuli 2023

Egle Raadik: sihime 5miljonilisi exit'eid umbes kolmeaastase ülesehitusajaga

Kuidas 100 000 eurost ehk mahamüüdud korterist pigistada välja nelja aastaga 4-5 miljonit eurot, see oli Egle Raadiku väljakutse Amazoni ärisse sukeldudes. Nüüd sihib ta lühema ajaga juba järgmisi exit'eid.
Egle Raadik
Foto: Mailis Vahenurm

“Eestis on Amazoni-ettevõtteid veel, aga meie oleme Eestis ainsad, kes on loonud kolm vähemalt miljonilist ettevõtet, millest ühe müüsime nüüd maha,” rääkis Raadik nädalavahetusel investeerimisfestivalil. Tegemist oli Eesti suurima Amazoni exit'iga (investeeringust väljumine), mille maksumust ta täpsustada ei saa.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077