Autor: Elis Pikmets • 18. mai 2020
Ainult tellijatele

Telia finantsdirektor: meil on kriisiga toimetulekuks vajalikud protseduurid paigas

Möödunud aastal rääkis Telia finantsdirektor Elis Pikmets, et neil on võimaliku kriisiga toimetulekuks selge strateegia paigas ja see strateegiline kurss aitab neid edasi majanduse erinevates tsüklites, nii languses kui ka tõusus. Kuidas on nad aga tegelikult kriisiga toime tulnud, räägib Elis Pikmets.

Telia finantsdirektor Elis Pikmets
Autor: erakogu

Kui ma eelmisel korral intervjuud andes olin sõna „kriis“ suhtes pigem skeptiline ja viitasin Eesti piisavalt tugevale majandusolukorrale, siis sellist kriisi, milles täna oleme, ei osanud muidugi ka halvas unenäos ette ennustada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077