Autor: Eveliis Vaaks • 9. juuni 2023

Coop Panga finantsjuht: suurt stabiilsust pole järgneva 36 kuu jooksul küll põhjust oodata

Põletavaim teema Coop Panga finantsjuhi Paavo Truu töölaual on kiiresti muutuv intressikeskkond, kus mängida tuleb erinevate võimalustega ning ta ei näe põhjust oodata lähiajal stabiilsust.
Coop Panga finantsjuht Paavo Truu.
Foto: Ardo Kaljuvee

Intressid on viimase 12 kuu jooksul liikunud küll ainult ühes suunas ehk üles, kuid möödunud aasta veebruarist alates Coop Panga finantsjuhina töötava Paavo Truu sõnul ei saa võtta joonlauda ja eeldada, et kõik jätkub ka tulevikus täpselt sama stsenaariumi järgi. “Pean mängima erinevate võimalustega, et mis juhtub siis, kui läheb nii või mis juhtub siis, kui läheb naa. Suurt stabiilsust pole järgneva 36 kuu jooksul küll põhjust oodata,” ütles ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077