Autor: Kristjan Pruul • 2. juuni 2023

Pangad on hakanud hoiuste intresside tõstmises võistlema

Kaks aastat tagasi toimus pangaturul deposiitide äraajamise võistlus, nüüd on deposiit läinud hinda ja pakkumised on jõudnud sinnamaale, et paneb suisa kukalt kratsima, rääkis Swedbanki Eesti juht Olavi Lepp keskpanga finantssektori seminaril.
Swedbank Eesti juhi Olavi Lepa sõnul pole olukord panganduses laita, aga konkurents hoiustele on läinud kibedaks.
Foto: LIIS TREIMANN

Aprilli seisuga oli Eestis eraisikute hoiustel 11,4 miljardit eurot, silma torkab tähtajaliste hoiuste suurus, mis aastaga on hüpanud 54 protsenti, 2,2 miljardile eurole.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077