Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 15. november 2021
Finantsjuhtimise Infoleht, november 2021

Finantsjuhtimise Infoleht, november 2021

Kas teha ka IPO? Või osta IPO-lt aktsiaid?

Enefit Greeni aktsiapakkumine oli edukas: ettevõte sai kapitali ja märgi, et on atraktiivne, lühiajalised investorid said korraliku, aga mitte ülikasumi, pikaajalised investorid olid nende ridade kirjutamise ajal samuti soliidses arvestuslikus plussis ja saavad loota edasist hinnakasvu. Ent Enefit Green on eriline, Nasdaq Balticu mõõtkavas väga suur ettevõte ja tegutseb moekas rohesektoris.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077