Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 28. detsember 2021

Finantsjuhtimise Infoleht, detsember 2021

Finantsjuhtimise Infoleht, detsember 2021

Kaua nii saab? Pinged, mis on koroona varjus

Eesti sisemajanduse kogutoodang kasvas kolmandas kvartalis 8,6 protsenti. Suurepärane, kuigi kahekohalisest arvust jäi veidi puudu. Euroala keskmisest oli kasv üle kahe korra kiirem, ELi kõige väiksema majanduskasvuga riikidega on vahe veelgi suurem.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077