Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 29. aprill 2022

Finantsjuhtimise Infoleht, aprill 2022

Hoiame selgust, mis on põhjused

Ukrainas käiv Venemaa sõda on kole, väärides majandus- ja muid sanktsioone kui ka paljude Vene riigitegelaste ja sõjaväelaste karistamist. Sõjal on ka palju ja suuri majanduslikke tagajärgi. Ent sõda pole kõigi praeguste majanduslike suundumuste (pea)põhjus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077