Autor: Marge Aasalaid • 10. aprill 2023

Erkki Raasuke, Veiko Räim, Lili Kirikal on juba 20. aprillil Pärnu Finantskonverentsil

Pärnu Finantskonverents toimub juba 20.-21. aprillil, tule arutle Eesti tippfinantsjuhtidega, kuidas ettevõte praeguses majanduskeskkonnas kasvule viia. Juhi ja finantsjuhi koostöö toob ettevõttele edu, tule konverentsile koos juhiga ja saate kohe hakata parimaid praktikaid oma ettevõttes rakendama.
Pärnu Finantskonverents on parim koht finantsjuhtidele networkinguks!
Foto: Raul Mee

Pärnu Finantskonverentsile on tulemas üle 200 finantsjuhi ja juhatuse liikme, laval on 18 tippesinejat.

Tule kuula, millist mõju avaldab maailmapanganduses toimuv Eesti ettevõtetele ja finantsjuhi tööle. Teemat avavad endine pangajuht Erkki Raasuke, Lars Trunin Wisest, makrotasandisse süvenevad SEB juht Allan Parik koos majandusanalüütik Mihkel Nestoriga.

Konverentsil kuulutatakse välja aasta mõjukaim finantsjuht, nominentide paneelis vestleb Äripäeva peadirektor Igor Rõtov silmapaistvate finantsjuhtide Lili Kirikali, Amish Mody ja Argo Kiltsmaniga.

Kuidas praeguste raskuste kõrval tulla toime väljakutsetega, et ettevõtte plaanid realiseeruks? Sellele otsime üheskoos vastuseid Pärnu Finantskonverentsil. Möödunud aasta mõjukaim finantsjuht Veiko Räim Enefit Greenist jagab, mis teda finantsjuhina käimas hoiab.

Priit Lepasepp ja Lili Kirikal peavad maha CEO ja CFO dueti, et tuua kuulajateni parimad praktikad finantsjuhi ja tegevjuhi koostööst.

Meelis Lang Helmesest selgitab, kuidas saada edudisaineriks ja panna mõõdikud ettevõtte kasuks tööle.

Suures vestlusringis saavad kõik osalejad arutleda parimate praktikutega kõige aktuaalsematel teemadel finantsjuhi töölaualt. Saali tulles tasub kohe ennast sättida laua äärde, kus on inimesed, kellega soovid lähemalt tuttavaks saada.

Välisesinejatest on laval palju positiivset vastukaja saanud rahvusvaheline juhtimiskoolitaja Eric Hubler Pranstusmaalt, kes on esimest korda Eestis esinemas. Tegemist pole lihtsalt ettekandega, seda peab ise kogema.

Tehnoloogia tulevikust räägib Przemek Misior Poolast ning digitaliseerunud finantsjuhtimisest räägib ITLi president Juhan-Madis Pukk.

Kontserdimaja kammersaalis jagavad esimesel päeval praktilisi nõuandeid Advokaadibüroo Ellex Raidla partner Martin Mäesalu ning VeeRa partner ja finantsjuht Helika Partsi. Põnevaid arutelusid koos kolleegidega on oodata nii pea saalis kui ka klaasruumis.

Andero Teras ja Raimo Ülavere koolitajatena pööravad tähelepanu finantsjuhile endale, et turbulentsis vastu pidada ja edasi liikuda.

Parimad vestlused jätkuvad ühisel õhtusöögil Amende Villas, kus loob meeleolu Smilers!

Kui oled parimad soodushinnad maha maganud, kirjuta otse programmijuhile [email protected] ning küsi endale ja oma kolleegile parimat hinda! Tutvu kogu programmiga SIIN.

Konverentsi korraldaja on Äripäeva teemaveeb Finantsuudised.ee.

Programmijuht: Marge Aasalaid, [email protected]

Konverentsil oma toodete ja teenuste esitlemisest huvitatud ettevõtetel on viimane võimalus ühendust võtta [email protected]

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077