Autor: Finantsuudised.ee • 2. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muudatused SEB Panga juhatuses

Petteri Nikkola saab märtsis SEB Panga krediidi- ja riskivaldkonna juhiks.
Foto: Mihkel Nestor, SEB majandusanalüütik
1. märtsil saab SEB Panga krediidi- ja riskivaldkonna juhiks Petteri Nikkola. Petteri Nikkola on olnud SEB panga juhatuse liige alates 1. juunist 2015, vastutades seni finantsjuhtimise ja operatsioonide valdkonna eest.

Petteri Nikkola töötas enne SEB Eestiga liitumist SEB-s Soomes ja Venemaal. Ta on olnud SEB Venemaa esinduse juht ja Peterburi kontori tegevjuht ning enne seda ka SEB Venemaa juhatuse esimehe asetäita ja Moskva kontori tegevjuht. Lisaks sisaldab Petteri varasem kogemus töötamist audiitor- ja ärikonsultatsioonifirmas PricewaterhouseCoopers ning Euroopa Investeerimispangas Luksemburgis. 

Petteri Nikkola järeltulija otsimisega alustatakse peagi, hetkel veel uut inimest ametisse kinnitatud ei ole.

SEB Panga juhatuse koosseis:

Allan Parik – juhatuse esimees

Eerika Vaikmäe-Koit – ettevõtete panganduse valdkonna juht

Ainar Leppänen – jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht

Petteri Nikkola – finantsjuhtimise ja operatsioonide valdkonna juht, alates märtsist krediidi- ja riskivaldkonna juht

 

 

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077