Autor: Finantsuudised.ee • 25. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadam avaldas aktsia hinna

Tallinna Sadama juht Valdo Kalm
Foto: Andras Kralla
Täna hommikul algab Tallinna Sadama aktsiate esmane avalik pakkumine, mille märkimisperiood kestab kuni 6. juunini.

Tallinna Sadama IPO hinnavahemik on 1,4-1,8 eurot. Märkimistulemused, lõplik aktsia hind ja pakutavate aktsiate jaotus tehakse teatavaks eeldatavalt 7. juunil, teatas sadam. Eeldatav Tallinna Sadama aktsia esimene kauplemispäev on 13. juunil.

Eesti residentidest jaeinvestorid saavad märkimisavaldused esitada pakkumise hinnavahemiku kõrgema hinnaga ehk 1,8 eurot aktsia kohta. Indikatiivne miinimumjaotis igale Eesti jaeinvestorist märkijale on 1000 aktsiat.

Eesti jaeinvestoritele ning Eesti ja välisriikide institutsionaalsetele investoritele suunatud avalikule pakkumisele läheb kuni kolmandik Tallinna Sadama aktsiatest.

Tallinna Sadam kavatseb emiteerida kuni 75,4 miljonit uut aktsiat ja Eesti riik kavatseb täiendavalt müüa kuni 11,3 miljonit Tallinna Sadama aktsiat

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077