Autor: Finantsuudised.ee • 22. oktoober 2018

Kuula: mis toimub Baltimaade tehinguturul?

Toomas Prangli (Sorainen)
Foto: Eiko Kink
Esmaspäevane Äripäeva raadio hommikuprogramm keskendus Eesti ja Baltimaade tehinguturule ning tõi kuulajani eraldi Äripäeva raadio jaoks tehtud intervjuud äsja lõppenud Balti M&A ja erakapitali konverentsil esinenutega.

Sõna said Superia Corporate Finance'i partner Henrik Igasta, Londonis elav investor Ragnar Meitern, BaltCapi kasvufondi partner Heidi Kakko ja Soraineni juhtivpartner Toomas Prangli. Juttu oli investeerimisest, tehingutest ning sellest, miks Eestis selles valdkonnas viimasel ajal lõunanaabritega võrreldes päike eredamalt paistab.

Stuudios olid Meelis Mandel ja Priit Pokk.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077