Autor: Finantsuudised.ee • 27. juuni 2019

Credit24 uus juht on Ivo Popp

Kodumaise juhtiva väike- ja tarbimislaenude pakkuja Credit24 Eesti regiooni juhina alustas tööd Ivo Popp. Ettevõtte Eesti äri seni juhtinud Mihkel Karu suundus teenust arendama uutele Euroopa turgudele.
Ivo Popp
Foto: erakogu

Ivo Popp'il on pikaajaline erasektori kogemus telekommunikatsiooni ja jaemüügi valdkonnas. Pärast Tartu Ülikooli juhtimise ja turunduse eriala lõpetamist töötas ta Click & Grow turundusjuhina ning juhtis seejärel neli aastat Elisa eraklientide kõne- ja mobiilse interneti tooteportfelle. Kaks viimast aastat enne Credit24 meeskonnaga liitumist vastutas Popp Cirkle K mootorikütuste kategooria tulemuslikkuse eest.

Otsus liituda IPF Grupi Eestis tuntud kaubamärgi Credit24 tiimiga sündis Popi sõnul kiirelt, kuna ettevõte tegutseb kiiresti arenevas ning konkurentsitihedas fintech-sektoris. „Uus ametikoht võimaldab selle valdkonna tuleviku kujundamises kaasa rääkida,“ sõnas Popp.

Ivo Popp märkis, et tarbimislaenu positsioon on tarbija igapäevases finantskäitumises üha enam tugevnemas. „Väike- või tarbimislaenust on erakliendi jaoks kujunenud moodne, mugav ja igapäevane rahastamise võimalus eluliste olukordade lahendamiseks,“ ütles Credit24 uus Eesti regiooni juht. Ta lisas: „Igal inimesel tuleb mõnel hetkel ette ootamatuid ja planeerimata rahalisi väljaminekuid või avaneb tal mõni seni kättesaamatu võimalus, mille kasutamiseks tuleb kiiresti reageerida. Sellistel juhtudel saamegi meie taustajõuna aidata.“

Valdkonna ühe liidrina seistakse Popi hinnangul jätkuvalt selle eest, et traditsiooniliselt keeruline finantsmaailm oleks lihtne ja läbipaistev. Juhina väärtustab pikaajalise erasektori kogemusega Popp töökultuuri, millel on tema hinnangul ääretult oluline roll ettevõtte edus: „Hea töökultuur on märkimisväärne konkurentsieelis, mis äritulemustele kaasa aitab.”

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077