Autor: Finantsuudised.ee • 7. jaanuar 2020

Deloitte värbas tippspetsialisti Londonist

Deloitte Eesti nõustamisteenuste osakonnas alustas 6. jaanuaril tööd René Küüsvek, kes töötas varem Londonis finantsmudelite ja tehingute nõustajana.
René Küüsvek
Foto: erakogu

René Küüsvek asus tööle Deloitte Eesti nõustamisteenuste meeskonnas finantsnõustajana. „Tahame pakkuda Eesti turu klientidele nõustamisteenuste terviklahendust ning tugeva finantsnõustaja liitumine võimaldab viia meie finantsteenused ja andmeanalüütika uuele tasemele. René juhtimisel loome finantsmudeleid ja pakume andmeanalüüsil põhinevat finantskonsultatsiooni oma partneritele kõigis kolmes Balti riigis,“ sõnas Deloitte Eesti juht Kristine Jarve.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077