Autor: Finantsuudised.ee • 25. mai 2020

Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni uus tegevjuht on Kadri Lindpere

Kadri Lindpere
Eesti era- ja riskikapitali tööstusharu esindava Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni (EstVCA) asus maikuust juhtima Kadri Lindpere.

Lindpere seab EstVCA tegevjuhi ametis endale kolm peamist eesmärki: hea koostöö riigiga, investeerimisfondide turu jätkuv kasvatamine saamaks Uue-Põhjala osaks ning idu- ja kasvuettevõtete ökosüsteemi arendamine. „Minu suurim võimalus ja väljakutse uues ametis on kaasa aidata, et Eesti oleks parim koht, kus oma ettevõtet arendada. Ajad on maailmamajanduses ärevad, kuid ka praegu võistlevad riigid selle nimel, et hoida ja luua innovaatilist ja majandust edendavat ärikeskkonda. Eestil on täna selleks ridamisi eeliseid ning seda toetab meie maailmatasemel era- ja riskikapitalifondide turg, keda meie liit enda alla koondab. Olgu tegemist idu- või kasvuettevõttega, fondide toel saavad innovaatilised ettevõtted siit võimsa hüppelaua ja oleme valmis igakülgseks koos- ja kaastööks riigi ja kogu ökosüsteemi osalistega, et see nii ka jätkuks,” kinnitas Lindpere.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077