Autor: Tõlkinud Villu Zirnask • 30. mai 2020
Ainult tellijatele

Kuidas tasuta lõunate jahtimine viib alati finantskrahhini?

Autor: shutterstock.com

Erinevalt 2008. aastast kukutas finantsturgusid tänavu väline põhjus – pandeemia. Kuid ka sisemised ohud, kõige üldisemalt öeldes suur finantsvõimendus, tiksuvad nagu kellapomm ja võivad praegust majanduslangust võimendada või pikendada. Veebiajakirjale [email protected] rääkis sellest, miks finantsvõimendusel põhinevated kvantitatiivsed investeerimisstrateegiad põhjustavad regulaarselt suuri krahhe, Jacobs Levy Equity Managementi kaasaustaja ja mitme investeerimisraamatu autor Bruce I. Jacobs.

[email protected]: Raamatus „Too Smart for Our Own Good” („Liiga tark oma hüvanguks”) kirjutate te kvantitatiivsetest „tasuta lõuna“ investeerimisstrateegiatest, mis tekitavad turumulle, mis lõpuks lõhkevad, hävitades tohutu hulga rikkust. Kas näete sarnasust nende krahhide ja viimatise börsilanguse vahel?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077