Autor: Finantsuudised.ee • 2. november 2020
Ainult tellijatele

Holm Bank laieneb Lätti ja Rootsi

Holm panga juhatuse esimees Rauno Klettenberg
Autor: Holm Bank

100% Eesti kapitalil põhinev Holm Bank AS alustas teenuste osutamist Läti ja Rootsi turul. Lätis pakub Holm oma kaubamärgi all järelmaksuteenust, järelmaksukaarti ja tarbimislaene, Rootsi turul käivitab ettevõte esimese teenusena digitaalse krediitkaardilahenduse.

Holm panga juhatuse esimehe Rauno Klettenbergi sõnul oli tegevuse alustamine Lätis loogiline jätk möödunud aastal aset leidnud tehingule, millega omandati enamusosalus Lätis järelmaksu pakkuvas firmas SIA Best Līzings. Tänavu oktoobrist kannab ettevõte nime Holm Bank Latvia SIA.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077