Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 18. märts 2021

Finantsuudised.ee sai uue juhi

Alates 15. märtsist asus Äripäeva teemaveebi finantsuudised.ee juhi kohale tööle Daisy Pello.
Finantsuudised.ee uus juht on Daisy Pello

Enne Äripäeva on Daisy töötanud väga erinevates valdkondades – elektritarvikud, veekäitlus, hoonete üldpuhastus jne. Viimased 8 aastat on tema tegemised olnud suuresti seotud kommunikatsiooni ja turundusega. Tal on hallanud erinevate ettevõtete ja organisatsioonide kommunikatsiooni- ja sotsiaalmeediakanaleid – nii LinkedIn’i, Instragrami, Facebook’i, siseveebi kui ka veebilehekülgi. Kaugemale minevikku jääb ka elamine ja töötamine erinevates välisriikides nagu Inglismaa, Ahvenamaa, Egiptus ja Austraalia.

Daisy on lõpetanud 2008. aastal Eesti Lennuakadeemia ja magistriõpingud 2020. aastal Tallinna Tehnikaülikoolis. Tema igapäevaste tegevuste juurde kuuluvad erinevad sõpradega veedetavad aktiivsed tegevused. Oma energiat saab ta oma meelistegevustest või jalutades, eriti mere ääres!

Tihti võib teda kohata õppimas uusi asju, tegelemas enesearenguga, mootorrattaga sõitmas, tantsimas, lohesurfamas või rulluisutamas. Erilise kirega võtab ta ette erinevaid pikemaid ja lühemaid reise eksootilistesse riikidesse. Sellele lisaks ootavad vabal ajal tähelepanu tema 4 vabatahtlikku projekti ja ta lööb aktiivselt kaasa JCI Tallinn tegevuses ning JCI Estonia laiendatud juhatuses.

Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077