Autor: Finantsuudised.ee • 7. aprill 2021
Ainult tellijatele

Küberturvalisus puudutab kõiki ettevõtteid: kuidas vähendada riske?

Turvalisuse mõiste muutub ajas koos tehnoloogia arenguga. Kui minevikus räägiti ettevõtete turvalisuse puhul pigem füüsilise vara kaitsmisest – kaamerad, lukud, valvesüsteemid –, siis täna on enamiku ettevõtete jaoks üheks suurimaks murekohaks digitaalsed ohud ehk küberturvalisus.

KPMG küberturvalisuse valdkonna juht Mihkel Kukk ütleb, "täna ei leia naljalt ettevõtteid, mille tegevust IT üldse ei puuduta. Meie poolt läbi viidud uuringutest on näha, et enamik ettevõtteid hindavad küberturbe ohtu juba top 3 ohuks.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077