Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 11. mai 2021

Bolt finantsjuht OSA 1: suurim kahetsus on, et ma varem ennast start-up'ide imelisse maailma ei heitnud

Finantsdirektor töötab enamasti taustal ja töötajatel on raske aru saada, mida ta tegelikult teeb. Samal ajal on tema panus ettevõttesse ja selle kasvamisse tema kätes ja vastutusalas. Sageli kipume tema väärtust ja panust pisendama või alahindama.
Johan Bergqvist, Bolt finantsjuht ja Mõjukaima finantsjuhi nominent

Muutmaks mõtteviisi ja suhtumist finantsdirektorisse, on Äripäev ja BIG4 audiitorbürood juba kümnendat aastat valinud aasta Mõjukaimat finantsjuhti. Selle aasta kolm finalisti on selgunud! Aasta Mõjukaim finantsjuht kuulutatakse välja 9. juunil Pärnu finantskonverentsil „Tuleviku teenäitaja“.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077