Autor: Finantsuudised.ee • 16. juuni 2021

Luminor tõi turule jätkusuutlikud II ja III samba indeksifondid

„Inimesed on üha rohkem huvitatud nii rahaliselt kindlustatud pensionipõlvest kui ka keskkonnasäästlikuma elu elamisest. Seega oleme astunud järgmise sammu ja pakume klientidele võimalust koguda endale sääste jätkusuutlikult," kommenteerib Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.

Luminor tõi Eestis turule jätkusuutlikud II ja III samba indeksifondid Jätkusuutlik Tulevik ja Täiendav Jätkusuutlik Tulevik, mis võimaldavad pensionipõlveks valmistuvatel inimestel hoolitseda ka meie elukeskkonna säilitamise ja ühiskondliku heaolu eest, teatas pank.

Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Foto: Allan Leppikson / Reval Foto
Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077