Autor: Audiitorkogu • 25. juuni 2021

Juhend: kuidas teha riigihanget audiitorteenuste tellimiseks

Audiitorkogu ja rahandusministeeriumi koostöös sai valmis avaliku sektori üksustele mõeldud juhend audititeenuse hanke läbiviimiseks, kuid juhendist võivad abi saada ka erasektori ettevõtted, kes hankeid teevad.

Audiitorteenuseid peavad riigihankena tellima kõik avaliku sektori üksused, sh kohalikud omavalitsused, riigiasutused, riigi asutatud sihtasutused ja riigi osalusega äriühingud. Audiitorite teenuste hankimine erineb mõnevõrra klassikalistest teenuste ja asjade hankimisest, sest hanget koostades tuleb arvestada ka audiitortegevuse seaduse ning kutsetegevuse standarditega.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077