Autor: Finantsuudised.ee • 15. november 2021

Tegevust alustas Baltimaade idufirmadesse investeeriv fond

Finantsettevõte Capitalia tütarettevõte Capitalia Fund Management AIFP avas oma esimese suletud riskikapitaliga investeerimisfondi, et toetada Baltikumi ettevõtlusturgu ja siinseid idufirmasid
Uus fond paneb raha idufirmadesse.
Foto: Liis Treimann

Uus investeerimisfond teeb koos piirkonna juhtivate riskikapitalifondidega kaasinvesteeringuid kiiresti arenevatesse Balti riikide ettevõtetesse. Tegu on uue ja innovaatilise kontseptsiooniga, mis sarnaneb oma olemuselt aktsiafondidega. Vastvalminud fond võimaldab erainvestoritele kättesaadavaid ja kuluefektiivseid investeerimisvõimalusi ning seda kõike just kodumaistes idufirmades.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077