Autorid: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht, Annika Kald • 2. detsember 2021

Advokaadibüroode TOP 2: aegade parim aasta tuleb tänavu

WALLESS rühkis tänavu advokaadibüroode edetabelis teisele positsioonile. Aasta eest olid nad 12. kohal.

Investeeringud töökeskkonda on end Piret Kergandbergi sõnul õigustanud: kaugtööle lisaks hindavad advokaadibüroo inimesed – nii töötajad kui ka kliendid – kõrgelt büroo töökeskkonda. “Inimesed veedavad büroos, või tänapäeval oleks õigem öelda töölainel, suurema osa päevast ja neile peab meeldima oma kutsetööd teha,” on tema seisukoht. Teeme aktiivselt tööd, aga me ei too siiski oma teisi tugevusi kasvule ohvriks. Hoiame teadlikult tööheaolu.

Vasakult vandeadvokaadid ja partnerid Erki Kergandberg, Toomas Taube, Hannes Vallikivi, Karl-Erich Trisberg, Margo Lemetti, Andres Siigur, Rolan Jankelevitsh ja Elmer Muna. Ees juht Piret Kergandberg (Blankin)
Foto: Sven Tupits
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077