Autor: Finantsuudised.ee • 7. detsember 2021

Citadele pakub 40 miljoni euro eest võlakirju

Citadele pank kuulutas välja tagatiseta allutatud võlakirjade esimese seeria esmase avaliku pakkumise Baltikumi investoritele. Pakkumine kestab 6. detsembrist kuni 9. detsembri kella 15.30ni. Võlakirja nimiväärtus on 10 000 eurot ning võlakirjade lunastustähtaeg on 10 aastat ja intressimäär 5% aastas.
Mõni nädal tagasi ppakkus Citadele 200 miljoni euro ulatuses võlakirju rahvusvahelistel kapitaliturgudel.
Foto: Citadele

Võlakirju pakutakse avalikult investoritele Eestis, Lätis ja Leedus ning järgides võlakirjaemissiooni põhiprospektis sätestatut, võivad võlakirju omandada ka kvalifitseeritud investorid Euroopa majanduspiirkonna teistest riikidest. Võlakirjad on kavas reguleeritud turule tuua Nasdaq Riga Balti võlaväärtpaberite nimekirjas 14. detsembril 2021.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077