Autor: Marge Aasalaid • 23. november 2022

Ettevõtte investeerimisklubi on oluline väärtuspakkumise osa

Eesti tarkvaraarendusfirma Helmese juhatuse liige ja partner Andres Kaljo algatas investeerimisklubi isiklikust huvist, aga lisaks on see oluline ettevõtte väärtuspakkumise osa ja aitab töötajatel mõista optsiooniprogrammi väärtust.
Helmese juhatuse liige ja investeerimisklubi eestvedaja Andres Kaljo.
Foto: Jake Farra

Investeerimisklubisid on ettevõtete juures veel võrdlemisi vähe, vaid üksikutes ettevõtetes viiakse läbi regulaarseid klubilisi tegevusi. Laienenud on aga üksikute rahatarkusega seotud loengute või ürituste läbiviimine ettevõtetes. Helmes on üks nendest ettevõtetest, kes teeb investeerimisklubi kohtumisi regulaarselt ja on muutnud selle üheks väärtuspakkumise osaks. Andres Kaljo räägib lähemalt, miks nad investeerimisklubi teevad ja kuidas see on kasulik nii ettevõttele kui töötajale.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077