Autor: Finantsuudised.ee • 9. jaanuar 2023

Iduettevõtjad: keeruline aasta on teinud tugevamaks

Eesti iduettevõtjaid ja investoreid esindavad organisatsioonid võtsid kokku lõppenud aasta, mis kujunes Eesti iduettevõtete jaoks taaskord rekordiliseks. Samas tunnistavad turuosalised, et Euroopa südames alanud sõda ning ebakindlus maailmamajanduses panevad kohalikud iduettevõtjad tugevalt proovile, luues ühtlasi uusi võimalusi.
Traditsioonilise aastalõpu paneeldiskussiooni Estonian Startup Ecosystem Annual Wrap-up 2022 korraldajateks on Startup Estonia, Eesti Asutajate Selts, Eesti Äriinglite Assotsatsioon EstBAN, EASi välisinvesteeringute keskus ning Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsioon EstVCA. Diskussiooni juhtis Startup Estonia juht Eve Peeterson.
Foto: Silver Gutman

Eesti iduettevõtete käive jätkas 2022. aastal jõudsat kasvu, ületades esialgsetel andmetel kahe miljardi euro piiri. Kui mujal maailmas pöördusid iduettevõtete käibenumbrid ja kaasatud investeeringute mahud alanud sõja ja majandusliku ebakindluse mõjul langusesse, näitasid Eesti iduettevõtted rekordilist kasvu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077