6. jaanuar 2023

Mihkel Nestor: Eesti väiksus suudab hädad kiiremini seljatada

2022. aastaks tehtud ennustused osutusid selgelt liiga optimistlikuks ja kiire hinnatõus ning majanduskonjunktuuri halvenemine on analüütikute kompassinõela nüüd hoopis vastassuunda keeranud. Ent kas on ehk lootust, et seekordse pessimismilaine najal eksitakse majanduse tuleviku ennustamise hoopis teise äärmusse?
SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor loodab, et Eesti võib majanduslangusest kiiremini taastuda kui suured Euroopa riigid.
Foto: Jake Farra

2023. aastale seatud ootused on väga madalad

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077