Autor: Harro Puusild • 12. jaanuar 2023

Skeletoni tippjuht Ants Vill: väldi inimese suunamist valele tööle

Vahel pannakse töökuulutusi kokku nii, et kandidaat peab samal ajal olema Bill Gates, Elon Musk ja Steve Jobs, aga palka pakutakse 2000 eurot ja siis imestatakse, miks kandidaate ei leita, ütleb Skeleton Technologies juhatuse liige Ants Vill, kelle hinnangul on kasvuettevõtete üks kulukamaid vigasid just inimese suunamine valele tööle.
Skeleton Technologies juhatuse liige ja ärijuht Ants Vill.
Foto: Skeleton Technologies

Kiiresti kasvav superakude ja superkondensaatorite tootja Skeleton Technologies rühib aina kõrgemale ja kaugemale. 13 tegutsemisaasta jooksul on ettevõte saanud väärt õppetunde, mis on päädinud selgete põhimõtete väljakujunemisega. Ettevõtte juhatuse liige ja ärijuht Ants Vill jagas oktoobris toimunud konverentsil Smart Manufacturing Meetup 2022 kasvuettevõtete sagedasi altminekuid ja tööriistu, mis aitavad õigel rajal püsida. "Me oleme kõiki neid vigu teinud vähemalt korra, mõnda lemmikut korduvalt ja üksikud on nii hingelähedased, et teeme neid siiani," sõnas Vill ettekande sissejuhatuses.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077