Autor: Marko Siller • 23. jaanuar 2023

ESG globaalsed trendid aastal 2023

Üha kasvav ebastabiilsus ühiskondades, majanduses ning selgemini tajutavad keskkonnaprobleemid on tõstnud ettevõtete vastutuse, rolli ja mõju juhtimise teemad aktuaalsemaks kui varem. On selge, et 2023 aasta toob ettevõtete keskkonna- sotsiaalsed ja juhtimisküsimused ning mõjud strateegilisele ja äritegevust otseselt mõjutavale tasemele.
Marko Siller

ESG juhtimine mõjutab ettevõtete riske ja võimalusi turul püsida ja kasvada. Eelkõige võimalusi saada rahastust pankadelt ja investoritelt, müüa oma tooteid/teenuseid eri turgudel, olla konkurentsivõimeline talentide seas, olla usaldusväärne koostööpartner laiemalt.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077