Autor: Marge Aasalaid • 18. jaanuar 2023

3 soovitust, kuidas valmistuda ESG eeskirjade täitmiseks

Finantsjuhid peaksid keskenduma nendele olulistele punktidele, et kiiresti kohaneda ja täita sel aastal uusi jätkusuutlikkuse ja ESG-ga seotud eeskirju.
Foto: Pixabay

Kuna investeeringud jätkusuutlikesse varafondidesse kasvavad, seisavad organisatsioonid silmitsi paljude uute eeskirjadega Euroopas, Ameerika Ühendriikides, Lähis-Idas ja Aafrikas. Uued eeskirjad tagavad, et need fondid moodustavad ettevõtted vastavad tõelistele keskkonna-, sotsiaalsetele ja ettevõtete üldjuhtimise (ESG) kriteeriumitele võrreldes mõne rohepesu versiooniga.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077