Autor: Kristjan Pruul • 22. veebruar 2023

Kiiresti kasvav Incap otsib ülevõtmisvõimalusi

Möödunud aastal kasvas Kuressaares asuva Incapi elektroonikatööstuse emafirma rahvusvahelise grupi käive 55 ja ärikasum 49 protsenti. Ettevõte prognoosib kasumi kasvu ka tänavu.
Otto Puki juhitud Incap otsib võimalusi konkurentide üleostmiseks
Foto: Raul Mee

“Saavutasime eelmisel aastal aegade kõige kõrgema käibe ja kasumlikkuse ning arvestades, et materjalide kättesaadavus oli kogu aasta jooksul keeruline, näitas Incapi meeskond end eriti tugevana,” sõnas Incapi president Otto Pukk.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077