Autor: Jana Saarkoppel • 6. märts 2023

Tänasest saab märkida IuteCrediti uusi võlakirju

Eesti finantstehnoloogia ettevõte IuteCredit kuulutab välja tagatud 50 miljoni eurose eelisvõlakirjade avaliku pakkumise.
IuteCrediti juhatuse liige Tarmo Sild.
Foto: Andras Kralla

Eesti finantstehnoloogia ettevõte Iute Group alustas IuteCredit Finance S.a.r.l.-i võlakirjaemissiooni, mille käigus pakutakse Eesti, Läti, Leedu ja Saksamaa investoritele kuni 500 000 võlakirja lunastamistähtajaga 6. oktoober 2026 ja intressimääraga 11% aastas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077