Autor: Finantsuudised.ee • 4. aprill 2023

Net Group võitis halduskoormust vähendava riigi e-teenuste hanke

Äri- ja tarkvaraettevõte Net Group hakkab RIA (riigi infosüsteemi amet) tellimusel arendama ettevõtetele suunatud kaht rakendust, mis koondavad kogu info nii ettevõtete finantseerimisvõimaluste kui ka kohustuste kohta kesksesse portaali eesti.ee. Uued teenused valmivad aasta lõpuks.
Net Groupi asutaja ja juht Priit Kongo.

RIA sündmusteenuste osakonna juhataja Stanislav Deriševi sõnul saavad valmivad teenused esimesteks äriteenusteks eelmise aasta lõpus värskenduskuuri läbinud riigiportaali eesti.ee ettevõtja keskkonnas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077