Autor: Finantsuudised.ee • 17. aprill 2023

Kuus endist Danske filiaali töötajat said rahapesu süüdistuse

Riigiprokuratuur esitas täna kuuele inimesele süüdistuse rahapesukuritegudes Danske Bank Eesti filiaalis.
Foto: Andras Kralla

Süüdistuse kohaselt panid Juri, Erik, Jevgeni, Mihhail, Marko ja Natalja 2007.–2015. aastail Danske Banki Eesti filiaalis ühiselt toime suures ulatuses rahapesu – varjasid kavatsetult Danske Eesti pangakontodel ülekantud kuriteokahtlase päritoluga raha tegelikke omanikke ning kuriteokahtlase raha päritolu ja olemust, teatab prokuratuur.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077