Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 12. september 2023

Haljala vald sai uue finantsjuhi

Esmaspäeval alustas tööd Haljala vallavalitsuse uus finantsjuht Mairi Uiboaed, kirjutab portaal Lääne-Virumaa Uudised.
Haljala valla uus finantsjuht Mairi Uiboaed.
Foto: Foto: Haljala vallavalitsus

Haljala vald pakkus finantsjuhile brutotasu 2450 eurot kuus ja 35 päeva kestvat põhipuhkust, 7 tasustatud tervisepäeva, haigushüvitist alates esimesest päevast ning osalist kaugtöö võimalust ja paindlikku töökorraldust. Mairi Uiboaed teenis oma varasemas töökohas Väike-Maarja vallas eelmisel aastal 2271 eurot kuus ja lisaks põhipalgale sai eelmisel aastal ka lisatasu kokku 1250 eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077