Autor: Finantsuudised.ee • 20. september 2023

Eesti Panga president Madis Müller: majanduse toibumine tuleb aeglane

Eesti Panga presidendi Madis Mülleri sõnul pole Eesti majanduses kiiret toibumist oodata, sest nii kodu- kui ka välisturul taastub ostujõud aeglaselt. Nii võib olukord praegusega võrreldes veel mõnevõrra halveneda, enne kui see tuleval aastal paremusele pöörab.
Eesti Panga president Madis Müller.
Foto: Raul Mee

Ka võitlus inflatsiooniga veel jätkub ning kiire intressitõusu täismõjud alles hakkavad majanduses avalduma. Sellises keerulises keskkonnas vajab erilist tähelepanu Eesti ettevõtete konkurentsivõime, toonitas keskpanga president Madis Müller Äriplaani konverentsil.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077