Autor: Finantsuudised.ee • 17. november 2023

Citadele tulud ja kasum kasvasid poole võrra

Citadele panga puhaskasum kerkis tänavuse aasta üheksa kuuga 100 miljoni euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodi tulemusega võrreldes 50 protsenti.
Foto: Citadele

Citadele 2023. aasta üheksa kuu tulu ulatus 174,3 miljoni euroni, millest 60,6 miljonit eurot lisandus kolmandas kvartalis. Panga puhaskasum kerkis 100,2 miljoni euroni, millest kolmas kvartal moodustas 37,5 miljonit eurot. Kasum kasvas aasta esimese üheksa kuuga 50% võrreldes mullu sama perioodiga.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077