Autor: Finantsuudised.ee • 29. november 2023

Inbank pakub võlakirjaostjatele 9% intressi

Inbank pakub avalikult 6 miljoni euro eest võlakirju aastase intressiga 9%. Võlakirjade märkimine kestab 29. novembrist 8. detsembrini.
Inbanki finantsjuht Marko Varik. Foto: Inbank

„Viimased 12 kuud on meie fookus olnud Euroopa kasvustrateegia elluviimisel ja oma finantseerimisplatvormi arendamisel. Allutatud võlakirjad tugevdavad meie kapitalistruktuuri ja aitavad meil kasvustrateegiat ellu viia,” ütles Inbanki finantsjuht Marko Varik.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077