Autor: Lenno Uusküla • 12. märts 2024

Lenno Uusküla: lähiaastal on häid uudiseid oodata just teenuste valdkonnast

: Luminor peaökonomist Lenno Uusküla
Foto: Liis Treimann
Teenuste väliskaubandus on üks valdkondadest, kust leiab häid uudiseid. Juba teist kvartalit järjest ületab Eesti teenuste eksport Eesti päritolu kaupade eksporti. Seepärast on teenuste väliskaubandus saanud olulisemaks Eesti jaoks kui kaupade väliskaubandus.

Selle taga on ühelt poolt väga positiivne teenuste kaubanduse suur kasv. Paraku on aga teiselt poolt kaupade väliskaubandus jätkuvas langustrendis ja sealt kiiret suunamuutust ei ole oodata. Seepärast on lähiaastal või isegi paaril häid uudiseid oodata just teenuste valdkonnast.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077