Autor: Leonid Tolstov • 14. detsember 2022

Tolstov: kevadeks peaks olukord hakkama paranema

Kuigi kasumi osas võib tulla sel aastal sektoril tagasilööke, siis vähenenud tehingute arvu aitab kompenseerida energeetika sektori aktiivne kasv. Lisaks IT sektori agressiivse kasvu pidurdamine toob advokaate tagasi advokaadibüroodesse.
Leonid Tolstov, Advokaadibüroo TGS Baltic juhatuse liige
Foto: Erakogu

Viimased aastad on olnud õigusteenuse ja ärinõustamise sektoris väga soodsad. Vaatamata üksteise alla käivatele kriisidele tervishoiu ja julgeoleku vallas, ei ole see sektori käibele viimase kolme aasta jooksul olulist negatiivset mõju avaldanud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077