Autor: Marge Aasalaid • 28. november 2022

Advokaadibüroo TOP 3: Uuele aastale minnakse vastu ettevaatliku optimismiga

Vandeadvokaat Asko Pohla Advokaadibüroo Pohla & Hallmägi OÜ
Foto: Advokaadibüroo Pohla & Hallmägi
Advokaadibüroode edetabeli kolmanda koha pälvinud Pohla & Hallmägi klientide seas on püsikliente, kellega on koostöö kestnud juba pea 25 aastat, samuti on püsinud pikalt muutumatuna büroo töötajate tuumik.

„Usun, et nii möödunud aastal kui varasemalt võlgneme tänu büroo heade tulemuste eest eelkõige meie pühendunud töötajatele ja lojaalsetele klientidele,“ leidis vandeadvokaat Asko Pohla. Ta peab ettevõtet Eesti mõistes pigem keskmise suurusega advokaadibürooks, mis võimaldab klientidele pakkuda personaalseid ja kiireid lahendusi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077