Autor: Kristjan Lee • 4. aprill 2023

Advokaat: töötaja palgast ilma jätmine on enamikel juhtudel õigustühine

Paljud töötajad pidanud silmitsi seisma olukorraga, kus töö on küll tehtud, aga oodatud tasu palgapäeval kontole ei laeku. Töötajal on oluline teada oma õigusi ning võimalusi, kuidas pahatahtlikult tööandjalt raha välja nõuda ning millisel juhul on mõistlik pidada nõu tööõigusele spetsialiseerunud advokaadiga.
Advokaadibüroo LMP advokaat Kristjan Lee
Foto: Keit Kangro

Advokaadibüroo LMP advokaadi Kristjan Lee sõnul on kõigepealt oluline meeles pidada, et tehtud töö eest tuleb ettevõttel töötajale alati tasuda. „Kirjaliku töölepingu puudumine, katseaeg või lühiajaline töö ei anna tööandjale õigust keelduda väljateenitud summade maksmisest. Kuigi töölepingu seadus sätestab, et tööleping tuleb alati sõlmida kirjalikult, siis olukorras, kus tööandja kirjalikku lepingut töötajale andnud ei ole, on töösuhe ikkagi kehtiv ja tööandja peab teenitud palga töötajale välja maksma,“ sõnas Lee.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077