Autor: Jaan Martin Raik • 21. aprill 2022

Coop Pank näitab jätkuvalt kiiret kasvu

Hoolimata maailmas toimuvast on Coop Pank jätkuvalt kiiresti kasvamas, mis väljendub tugevatel finantstulemuste kasvul. Samas tehti ka finantsvarade allahindluseid kasvava ebakindluse tõttu. Coop Panga aktsia tulemustele märgatavalt reageerinud ei ole ning kerkis päeva alguses 0,4%.
Coop Pank on nõudmiseni hoiuste osakaalu kergitanud 50% peale, mis omakorda viib alla ka finantseerimiskulu ning võimaldab veelgi paremini Coop Pangal konkureerida laenuturul.
Foto: Liis Treimann
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077