24. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paakspuu: oleme aruandlusega valgusaasta kaugusel sellest, kuhu tahaksime jõuda

LHV Panga finantsjuht Meelis Paakspuu.
Foto: Urmas Kamdron
Meelis Paakspuu on LHV Grupis töötanud poolteist aastat, aga juba on ta jõudnud korda saata suuri tegusid. Tõsi, paljud neist olid käima lükatud enne tema liitumist. Üks tähtsamaid tehinguid eelmisel aastal, LHV Grupi minemine börsile, oli aga suuresti tema ette valmistatud. See oli ka põhjus, miks BIG4 audiitorfirmad ja Äripäev ta mõjukaimaks valisid.

LHV ei ole saladuses hoidnud, et nende eesmärk on kasvada ning seda eelkõige Eestis, mis on koduturuks ning kus inimesed neid teavad ja usaldavad. LHV peamised tegevusalad on pangandus ja varahaldus ning nende äride edu eeldus on klientide usaldus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077