27 märts 2018
Jaga lugu:

Kuula: LHV finantsjuht räägib Olympicu ja Tallinki üllatustest

Meelis Paakspuu  Foto: Andras Kralla

Eelmisel aastal Eesti parimaks finantsjuhiks valitud LHV Panga finantsjuht Meelis Paakspuu leiab, et nii Olympic Entertainment Groupi kui ka Tallink Grupi kadumine turult oleks Eesti börsisüsteemile suur löök. Teda üllatasid Tallinki otsused uut investorit mitte kaasata ja valida uueks juhiks Paavo Nõgene. Mida soovitab Paakspuu investoritele?

Intervjueeris Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Meelis Paakspuu esineb 12.-13. aprillil toimuval Pärnu Finantskonverentsil, kus diskuteerib Argo Virkebauga sel teemal, milline on olnud tohutute maksumuudatuste mõju ettevõtlusele ja majandusarengule.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad finantsteemaliseduudised igal nädalal enda postkasti.

Finantsuudised.ee toetajad:

Finantsuudised logo
Aadress:
Telefon:
E-post: