27. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: LHV finantsjuht räägib Olympicu ja Tallinki üllatustest

Meelis Paakspuu
Foto: Andras Kralla
Eelmisel aastal Eesti parimaks finantsjuhiks valitud LHV Panga finantsjuht Meelis Paakspuu leiab, et nii Olympic Entertainment Groupi kui ka Tallink Grupi kadumine turult oleks Eesti börsisüsteemile suur löök. Teda üllatasid Tallinki otsused uut investorit mitte kaasata ja valida uueks juhiks Paavo Nõgene. Mida soovitab Paakspuu investoritele?

Intervjueeris Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Meelis Paakspuu esineb 12.-13. aprillil toimuval Pärnu Finantskonverentsil, kus diskuteerib Argo Virkebauga sel teemal, milline on olnud tohutute maksumuudatuste mõju ettevõtlusele ja majandusarengule.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077