Autor: Eveliis Vaaks • 30. mai 2023

Filoloogist finantsjuhil on ambitsioonikad laienemisplaanid

Möödunud aastal purustas Põllumeeste ühistu KEVILI bilansimaht rekordeid. Ka käesolevaks aastaks on filoloogihariduse ning panganduse taustaga finantsjuhil Sven Padjusel ambitsioonikad plaanid.
Põllumeeste ühistu KEVILI finantsjuht Sven Padjus.
Foto: Erakogu

Kõige põletavama teemana töölaual toob Padjus välja KEVILI kolmanda viljaterminali rajamise Mäosse, mis on hetkel prioriteet nr 1. “Antud investeeringu rahastamise osas käivad pangaga läbirääkimised. PRIA positiivne toetuse otsus on meil juba olemas ning ideaalis oleks eesmärk 2024 hooajaks uus terminal valmis saada,” rääkis ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077